E1 Trail

van Nord Cape naar Capo Passero - Sicilie

Back to overview

E1 wandelroute loopt door zeven landen en is 8500km lang/kort. De omtrek van de aarde is 40.000km en de E1 is bijna 1/5 deel daarvan. Mmmm, dat is best wel lang.... maar wel een mooie uitdaging.

Terug naar Huis

De Kogel is door de kerk. Ben terug gelift naar Alta en heb een vlucht geboekt terug naar Nederland.

Om twee weken te overbruggen in Noorwegen is de jackpot. Die centjes kan ik beter gebruiken om in een later stadium de reis voort te zetten.

We vliegen dus terug en mogen wachten en wachten. Dat is alweer een tijdje geleden. Ik ga niet meer 2 uur van te voren inchecken. Nu dus nog een drie kwartiertjes wachten op het vliegveld in Alta.

7:00 uur: we zitten weer in het vliegtuig. Op naar Tromso - Oslo

Gaat weer snel. Vanuit de lucht zie je dat alles nog met een grote witte deken bedekt is. Hikers in zweden zeggen ook dat het weer een beetje in de war is. De ene keer is het -7 en dan opeens weer +25.

11:00 uur: we zitten in Oslo. Nu het vliegtuig zoeken naar Kopenhagen en even snel ontbijten want daar had ik te weinig tijd voor.

Geen Sneeuw? Ik kan hier natuurlijk uitstappen en de E1 gaan zoeken. Aanlooproute is 234km. Dat is te liften!!! Mmmm, laat ik maar naar Aimee en Lieve kindjes/volwassenen gaan. Als ik de route weer oppak start ik in Alta.

13:30 uur: nog 1 vliegtuig te gaan en dan sta ik weer in Amsterdam. Hier ben ik 325km verwijderd van de E1 in Denemarken. Allemaal nog best te doen.

Gate Kopenhagen

Misschien moet ik er geen ThruHike van maken, maar een Section Hike? Het mooie van een ThruHike is dat de trail je thuis moet worden. Bij een SectionHike is het meer een vakantie.

17:00 uur: We zijn weer thuis.

Bagage

We zijn er weer en wat fijn dat je word opgewacht door je lieve vrouw!!
Nu is het wachten... niet op een vliegtuig dit keer maar op de dooi.

  • © 2023 GosHikes | Created by GoSys.nl